·  TEL. 93 453 10 80 · EMAIL info@escolamarededeudelroser.com
 · 

Presentació

LEMA DEL CURS - PASTORAL


EL LEMA D'ENGUANY

_____________________________________________

MIRA, QUÈ VEUS?

Posa tendresa a la teva mirada.

__________________________________

Amb el lema  “MIRA, QUÈ VEUS?” iniciem un nou curs, amb esperança i amb il·lusió. El lema ens convida a mirar, però no de qualsevol manera.  Ens convida a MIRAR  amb tendresa el món que ens envolta: la seva gent, les situacions, el moment en què que vivim... i a mirar-nos a nosaltres mateixos  per descobrir què se’ns mou per dintre en cada situació, en cada moment,  i saber qui  som, què sentim, què podem fer. Mirar i  DESCOBRIR més enllà del que veuen els nostres ulls. Volem mirar com mirava Jesús, per sobre dels estereotips socials i religiosos. Aquest curs mirarem per descobrir el millor de cada persona i situació.

 

El lema ens demana  aturar-nos per mirar els altres i poder estimar encara més quan descobrim qui són, què pensen, què senten, què viuen. Ens convida a mirar amb tendresa el que ens envolta i quedar-nos amb el millor de cada moment i de cada persona.

Vol despertar en nosaltres els valors de l’empatia, el companyerisme, l’agraïment, la solidaritat,  la gratuïtat...   sempre atents a les necessitats dels altres, com va fer la nostra fundadora Sta. Maria Micaela.

L’ésser humà està fet per ser feliç. Hem de fer l’esforç de créixer cada dia una mica,  traient tot el nostre potencial per poder gaudir de la vida, de les persones i de totes les coses bones que ens envolten. Són els petits detalls els que fan la vida més fàcil i bonica. I aquí la mirada és fonamental.

 

 


Arxius: