·  TEL. 93 453 10 80 · EMAIL info@escolamarededeudelroser.com
 · 

Notícies

LES LLENGÜES ESTRANGERES A L'ESCOLA

2022/12/01

La globalització de la societat i l'ús de les noves tecnologies ens obliguen, cada cop més, a dominar diferents llengües estrangeres per tal de poder-nos desenvolupar en aquest nou context. És per això que les llengües són un factor molt  important per a la formació dels nostres alumnes. A continuació us expliquem com ho treballem.

A l'Escola Mare de Déu del Roser pensem que l'aprenentatge de les llengües estrangeres ajuda a desenvolupar: 

  • Certes parts del cervell, reactivant els circuits neuronals i possibilitant l'aprenentatge d'altres idiomes de manera més fàcil i còmode de cara al futur. 
  • La comprensió i la comunicació. Les llengües estrangeres ens enriqueixen. 
  • L'atenció i la flexibilitat cognitiva. 
  • L'enriquiment cultural i poder gaudir.

Els contes, la dramatització i l'oratòria i les oral sessions són part important de la nostra línia pedagògica, ja que ens ajuden a estructurar el llenguatge i enriquir el vocabulari, per això l'ensenyament de llengües estrangeres a l'escola el fem d'acord amb aquestes accions. 

Les llengües les aprenem parlant i escoltant, per això potenciem diferents rutines i activitats que  tenen l'anglès com a llenguatge vehicular com la Psicomotricitat a Infantil, Physical Education a Primària i l'Audiovisual Workshop a l'ESO.

A l'Escola Mare de Déu del Roser treballem les llengües estrangeres des d'Infantil amb començant amb tres hores de llengua anglesa fins a arribar a les sis hores a les etapes més avançades.  Ja a l'ESO introduïm l'alemany com a segona llengua estrangera obligatòria. 

La nostra és una escola oberta, de qualitat, innovadora, familiar i a prop vostre. El nostre caràcter propi té com a línia d'actuació preferent la formació integral dels alumnes, fent que ells siguin els protagonistes del seu propi aprenentatge, afavorint la seva autonomia i iniciativa personal per encarar el seu futur personal i professional, per això l'aprenentatge de llengües estrangeres a l'escola es fa a través de diversos projectes i també amb les proves oficials de Cambridge i viatges lingüístics a ciutats com Londres o Berlín. 

Si en voleu saber més contacteu amb nosaltres

 


Xarxes socials: